×
Meniu

Acţiune cultural-sportivă în cadrul Bazei de odihnă Zăhăreuca

O acţiune cultural-sportivă în cadrul Bazei de odihnă Zăhăreuca a fost organizată pe 16 iunie curent de Comitetul sindical al IMSP SR Teleneşti.

Circa 50 de lucrători medicali şi farmacişti din toate subdivziiunile instituţiei au participat la această activitate. Scopul evenimentului a fost de ai întruni pe cei care au contribuit, prin efortul şi entuziasmul lor, la rezultatele bune inregistrate de IMSP SR Teleneşti pe parcurusul unui an de activitate.

Directorul IMSP SR Teleneşti, Alexei Bivol, prezent la eveniment, a ţinut să le mulţumească lucrătorilor medicali şi farmaciştilor, specificînd că munca tuturor a avut un rol important în obţinerea performanțelor înregistrate. Un rezultat al muncii asidue a întregului colectiv al instituţiei, care ține la imaginea sa şi pentru care sănătatea publică este mai presus de toate, a menţionat în discursul său Alexei Bivol.

Evenimentul a continuat cu o serie de concursuri sportiv-distractive. Ştefan Gori, vicedirectorul instituţiei, şi, preşedintele juriului, a spus că participanţii au concurat la probe atât de forţă, cât şi de inteligenţă, printre care armwrestling, tragerea otgonului, ştafete atractive etc.  Juriul a apreciat la justa valoare efortul şi, nu în ultimul rind, talentul concursanţilor, a relatat Ştefan Gori, anunţind la finalul competiţiilor că învingătorii s-au ales cu o excursie de o zi la trei mănăstiri din Republica Moldova.