×
Meniu

Acțiuni privind implementarea principiului îmbătrânirii active

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale lansează concursul de selectare a organizației neguvernamentale pentru organizarea acțiunilor de implicare a autorităților publice locale în promovarea îmbătrânirii active.

Concursul este organizat în conformitate cu Planul de acțiuni privind implementarea principiului îmbătrânirii active (2018-2021), aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.1477 din 20 decembrie 2017, și are ca scop sporirea gradului de participare a vârstnicilor la procesul de luare a deciziilor, crearea grupurilor de auto-ajutor al vârstnicilor și organizarea voluntarilor vârstnici.

Dosarul poate fi depus până la data de 13 septembrie curent, la sediul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Dosarul trebuie să includă CV-ul organizației, copia certificatului de înregistrare a organizației, autentificată prin parafa instituției și semnătura conducătorului, formularul de aplicare, recomandări din partea autorităților/instituțiilor/partenerilor de proiecte. Mai multe detalii pot fi solicitate la numerele de telefon: 022 26 88 75 sau la adresa de email: aliona.cretu@msmps.gov.md