×
Meniu

Administrația IMSP Spitalul Raional Telenești și Comitetul Sindical au felicitat angajații cu prilejul sărbătorii profesionale

Administrația IMSP Spitalul Raional Telenești, Comitetul Sindical al instituției și Federaţia Sindicală „Sănătatea” din Moldova au felicitat angajații cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical şi a Farmacistului.

Astfel, pentru activitatea prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, responsabilitate și contribuție la dezvoltarea și perfecționarea asistenței medicale acordate populației, personalului medical al instituției i-au fost oferite premii bănești și diplome.

Cu această ocazie, lucrătorii medicali, în special cei care see află în prima linie în lupta cu Covid-19, au fost menționați cu diplome de recunoștință pentru profesionalism și abnegație, exprimând astfel susținerea pentru toate eforturile depuse.

În Republica Moldova, Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este marcată în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie. Sărbătoarea a fost instituită prin decret prezidenţial în anul 1994.