×
Meniu

„Aprindeți luminile 2022”, la IMSP SR Telenești

Comitetul Sindical și administrația IMSP Spitalul Raional Telenești au organizat recent o manifestare cultural-artistică, prilejuită de sărbătorile de iarnă. Activitatea s-a desfășurat cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și asigurarea condițiilor de siguranță sanitară.

În debutul manifestării, organizatorii au făcut un bilanț al activității instituției pe parcursul anului, menționînd profesionalismul, angajamentul și aportul angajaților în acordarea serviciilor medicale populației în condițiile impuse de problemele în contextul pandemiei de coronavirus.

În cadrul manifestării au fost anunțate rezultatele concursului de impodobit brazi, organizat de Comitetul Sindical al IMSP Spitalul Raional Telenești cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Concursul de creație s-a desfășurat cu genericul “Aprindeți luminile 2022”. Organizatorii și-au propus să aducă mai multă libertate de creație, să nu impună anumite rigori legate de mărimea bradului și să încurajeze participanții în realizarea ideilor inedite.

Membrii juriului au apreciat lucrările expuse în toate subdiviziunile instituției, acordînd primul loc Secției Imagistică. Secțiile Internare și Consultativă s-au învrednicit de locul doi, iar secțiile Chirurgie, precum și Obstertrică și Ginecologie – de locul trei.

De menționat că scenariul manifestării a inclus urături si colinde, cîntece, dansuri și secvențe teatralizate, și alte concursuri, unde creativitatea şi talentul s-au îmbinat prin activităţi distractive.