×
Meniu

Autorităție raionului Telenești au oferit diplome și premii bănești lucrătorilor medicali care se află în prima lunie în luptă cu Covid-19

În cadrul unei ceremnii solemne, organizată de Ziua Lucrătorului Medical şi a Farmacistului,  președintele raionului Telenești, Mariana Ombun, a felicitat personalul medical din cadrul IMSP Spitalul Raional Telenesti cu prilejul sărbătorii profesionale.

În cadrul activității, Mariana Ombun a oferit o diplomă de gratitudine lui Alexei Bivol, directorul IMSP Spitalul Raional Telenești, acordată pentru dedicație și perseverență în desfășurarea activității manageriale și sporirtea prestigiului medical al SR Telenești.

De asemenea, președintele raionului a mai oferit o diplomă specială personalului medical și farmaceutic din cadrul IMSP SR Telenești. În aceasta se menționează că este acordată “pentru faptul că ați ales să purtați cu devotament titlul funcției și să stați la straja sănătății populației din raionul Telenești, în deosebi în condiții de pandemie Covid-19.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, autoritățile raionale au oferit și premii bănești lucrătorilor medicali teleneșteni care se află în prima lunie în luptă cu Covid-19.

În Republica Moldova, Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este marcată în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie. Sărbătoarea a fost instituită prin decret prezidenţial în anul 1994.