×
Meniu

„Cel mai apreciat asistent medical”, pe platforma www.spitale.md

Platforma Spitale.md organizează Campania „Cel mai apreciat asistent medical” din țară, ediția a III-a. Ediția din acest an se desfășoară pe platforma www.spitale.md.  Astfel la modul practic, pacientul va putea nominaliza asistentul medical în câțiva pași:
– va accesa www.spitale.md,
– va selecta spitalul în care lucrează în prezent asistentul medical,
– va indica numele asistentul medical în rubrica comentarii.

Patru cei mai apreciați asistenți medicali de către pacienți, în cadrul Campaniei „Cel mai apreciat Asistent Medical”, organizată de Platforma Spitale.MD. Cine sunt și ce instituții reprezintă

Campania „Cel mai apreciat Asistent Medical” a demarat la 12 aprilie 2021 și va culmina în 10 mai 2021. Iar pe 12 mai 2021, chiar de ziua profesională a Asistentului Medical, Spitale.MD va premia pe un asistent medical dintr-un spital republican, raional și muncipal care a acumulat cele mai multe voturi din partea pacienților.

Campania „Cel mai apreciat asistent medical”: „Cel mai greu în meseria noastră este legătura dintre pacient și lucrătorul medical. Nu știu de ce oamenii au pierdut încrederea în sistemul medical”

Voturile se vor calcula din comentariile pacienților existente pe pagina spitalului pe www.spitale.md până pe 10 mai 2021. Aducem aminte că pe www.spitale.md puteți să dați o notă spitalului în care ați fost tratat sau consultat prin accesarea butonului Evalueaza Spitalul, dar și să aflați informații utile despre spital, cum ar fi Eficiența Spitalului, cum sunt utilizate paturile – eficient sau nu, Indicele de complexitate a cazurilor al spitalului  și altele

De asemenea, pacienții pot compara care dintre spitalele publice sunt cele mai evaluate, care au obținut cel mai mare scor PAS și care este satisfacția bolnavilor.

www.spitale.md este un proiect de responsabilitate socială, dezvoltat de Centrul pentru Politici și analize în Sănătate, scopul acestuia fiind îmbunătățirea calității serviciilor medicale prestate de spitalele publice din țară.