×
Meniu

Concurs de fotografie consacrat Anului Internațional al Asistentului Medical și Moașei

Asistentele medicale și moașele sunt invitate să participle la un concurs de fotografie. Concurul este consacrat Anului Internațional al Asistentului Medical și Moașei, declarat de Organizația Mondială a Sănătății. Participantele urmează să demonstreze cât de diversă și semnificativă este această profesie, accesind  #NursingInFocus. “Lasă aparatul foto să înregistreze momentele vieții tale dacă lucrezi ca asistent medical, primești ajutor de la asistente sau știi una dintre ele/ei. Nu contează daca nu ești un fotograf profesionist sau nu ai experiență în domeniu. Fotografiile prezentate ar trebui să reflecte provocările și oportunitățile, ascensiunile și coborâșurile pe care le intalnește o asistentă medicală în ziua de azi. Vrem să obținem o imagine extinsă a profesiei, să vedem cum asistentele studiază, muncesc, au grijă de pacienții lor, etc.”, se arată în condițiile de concurs.

PREMII

Premiul principal este de 1000 de dolari americani. Premiul publicului este de 500 de dolari SUA. De asemenea, juriul concursului va oferi 5 premii a câte 200 de dolari SUA pentru fiecare categorie.

CATEGORII

  1. Asistent la locul de muncă #NurseAtWork . Afișați-ne momentul vieții profesionale, fie la patul pacientului, fie în munca de zi cu zi.
  2. Viitoare asistentă | #FutureNurse . Visezi să devii asistent medical? Arată-ne drumul către profesie!
  3. Unde sunt asistentele medicale #WhereINurse . Asistenții ne înconjoară peste tot. Arată-ne UNDE ești asistentă!
  4. De ce sunt asistent medical #WhyINurse . Asistentele sunt curajoase, loiale, devotate unui scop nobil… spune-ne de ce faci ceea ce faci!
  5. Influența asistenței medicale #NurseImpact
    În fiecare zi, asistentele salvează vieți, îmbunătățesc sănătatea și schimbă viitorul. Arată-ne cum influențezi viața oamenilor.

CUM APLICI?

Pentru a trimite o fotografie, trebuie să o postați pe Instagram, Facebook sau Twitter, folosind hashtag-ul: #NursingInFocus

Dacă trimiteți o fotografie într-una din cele 5 categorii, trebuie să includeți în plus un hashtag pentru categoria în care introduceți. Înscrierea unei fotografii într-una din categorii nu exclude că puteți beneficia de premiul general. Fotografiile nu trebuie să fie făcute acum. Dacă aveți o fotografie puternică și câștigătoare făcută cu mulți ani în urmă, o vom considera cu siguranță. Cu toate acestea, se va da preferință pozelor recente. Numărul de fotografii pe care le puteți trimite pentru concurs nu este limitat, dar vă recomandăm să le alegeți pe cele mai bune.

REZOLUȚIE MARE

Pentru ca fotografia dvs. să poată fi utilizată în galerii live sau alte evenimente, ar trebui să încărcați o fotografie de înaltă rezoluție la cerere (de obicei, cel puțin 3 megabyte).

DOAR ONLINE

Vă rugăm să nu ne trimiteți prin poștă fotografii tipărite, nu le vom accepta. Scanările de fotografii non-digitale sunt acceptabile dacă sunt plasate în format digital.

ATENȚIE! ACORDUL CERUT

Pentru fotografiile în care apar pacienți, clienți și angajați, este necesar să obțineți consimțământul scris al tuturor personajelor pentru utilizarea publică a imaginilor lor pe rețelele de socializare. Vă rugăm să nu postați fotografii cu hashtag-ul concursului dacă nu ați primit un astfel de consimțământ. Respectul pentru toți eroii fotografiei este extrem de important pentru noi.

„Rețelele sociale pot fi o resursă excelentă pentru comunicare, formare și influență, ele au un potențial mare pentru consolidarea profesiei de asistent medical … Cu toate acestea, deși rețelele sociale ne pot oferi foarte multe, este important ca asistenții medicali să înțeleagă responsabilitatea lor profesională atunci când le folosesc”.

Nu încurajăm și nu vom lua în considerare fotografiile care încalcă drepturile de confidențialitate ale unei persoane. Concurenții trebuie să respecte toate normele legale aplicabile fotografiilor, utilizării rețelelor de socializare și legate locului lor de muncă.

Concursul foto #NursingInFocus a început la 1 ianuarie 2020 și se va încheia la 1 martie 2020. Prin trimiterea unei înscrieri, fiecare concurent este de acord cu regulile concursului și afirmă că are 18 ani sau mai mult.

SITE-ul OFICIAL AL CONCURSULUI
https://yearofthenurseandmidwife.org/join-the-contest/