×
Meniu

Felicitări cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului

Administrația IMSP Spitalul raional Telenești adresează tuturor lucrătorilor medicali şi farmaciştilor cele mai frumoase urări de bine și sănătate cu prilejul sărbătorii profesionale.

Vă exprimăm înală apreciere și recunoștință pentru professionalism și verticalitate, curaj și rezistență, dăruire totală și exigență față de sine. În această perioadă complicată, în special pentru sistemul de sănătate, sperăm că s-a conștientizat că sănătatea este primordială, iar rolul lucrătorilor medicali este unul vital. Aceste specialităţi sunt alese de oameni de o rară bunătate sufletească şi care, ulterior, la un înalt nivel de măiestrie profesională îşi onorează funcţiile de serviciu.

La mulți ani, dragi colegi. Vă dorim un viitor plin de recunoştinţă, satisfacţie morală şi noi realizări în munca dificilă pe care o faceţi în beneficiul  societății.

Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului se sărbătoreşte în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, fiind instituită prin decret prezidenţial în anul 1994.