×
Meniu

Instruire anticorupție la IMSP SR Telenești

Direcția Educație Anticorupție a CNA a organizat, la 13 octombrie curent,  în cadrul IMSP SR Telenești o sesiune de informare cu genericul ”Măsuri de asigurare a integrității instituționale și profesionale”.

Acțiunea a fost moderată de șeful Direcției Educație Anticorupție a CNA, Ion Pruteanu, și face parte din cadrul campaniilor de informare și sensibilizare anticorupție organizate de directia nominalizată în mai multe instituții medicale din țara.

În cadrul activității au fost prezenți angajați din toate subdiviziunile IMSP SR Telenești, iar printre temele abordate s-au regăsit: respectarea principalelor reguli de conduită și integritate, regimul juridic al cadourilor și cel al conflictelor de interese, cum se manifestă corupția în diferite structuri, dar și care sunt soluțiile de combatere a acesteia.

De notat că scopul activităților desfășurate de reprezentanții  CNA în cadrul componentului de prevenire a corupției este de a cultiva și întări un climat de integritate instituțională prin promovarea politicilor anticorupție și de integritate.

????????????????????????????????????