×
Meniu

La mulți ani pentru dna Larisa Rotari, cu prilejul zilei de naștere!

Cu ocazia zilei de naştere, colectivul IMSP Spitalul Raional Telenești adresează sincere felicitări Larisei Rotari,care activează în cadrul Secției Boli Contagioase, urîndu-i cu respect “La mulți ani”, alături de multă sănătate şi succes în toate!

Larisa Rotari activează în cadrul Secției Boli Contagioase mai bine de 15 ani. În prezent, Larisa Rotari face parte din echipa personalului medical aflat în prima linie de luptă cu pandemia de Covid 19. Personalul medical implicat în acordarea asitenței medicale pacienților respectivi, este cazat la căminul Liceului “Lucian Blaga” din Telenești și de la 17 aprilie curent nu și-au mai văzut membrii familiei.

Vă dorim, dna Larisa Rotari, ca toate lucrurile frumoase care au împlinit viaţa Dvs, mai ales în universul spiritual, să cunoască o continuitate frumoasă, dar care să ofere mari perspective pentru viitorul luminat de  liniştea familiei care, de fapt, este generatorul tuturor faptelor extraordinare pe care le lăsaţi în urmă, cu un ecou pentru toţi cei care Vă cunosc.