×
Meniu

Oricine poate spune „Mulțumesc, Doctore!”, ediția a III-a

De Ziua Lucrătorului Medical și Farmacistului, echipa Spitale.MD va premia câte doi doctori dintr-un spital republican, municipal și raional, care vor obține cele mai multe voturi de la pacienți în cadrul campaniei „Mulțumesc, Doctore!”, ediția a 3-a. În cadrul acestei campanii, care se desfășoară în perioada 18 mai-18 iunie, oricine poate spune mulțumesc doctorului pe care îl apreciază cel mai mult. Anul acesta te invităm să nominalizezi doctorul accesând linkul – https://bit.ly/MultumescDoctore

Campania „Mulțumesc, Doctore!” este parte a proiectului „Monitorul Sănătăţii pentru o bună guvernare în RM”, aplicat de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova/programul Sănătate Publică”. Opiniile prezentate în videoclip aparțin vorbitorilor și nu reflectă neapărat opinia Fundației.

În contextul stării de urgență în sănătate, instituită pe întreg teritoriul Republicii Moldova pentru perioada 30 iunie 2020, Spitale.md se conforma deciziei autorităților legate de stoparea răspândirii COVID-19 și, prin urmare, va organiza înmânarea premiilor câștigătorilor concursului după abrogarea stării de urgență și după stabilizarea situației epidemiologice din țară.

Află cine dintre doctori a acumulat cele mai multe aprecieri din partea pacienților în cadrul Campaniei „Mulțumesc, Doctore” Ediția a I-a și Ediția a II-a.