×
Meniu

Program cultural-artistic organizat de sindicatul lucrătorilor medicali la Complexul „Sala Domnească”

Complexul pentru ceremonii “Sala Domnească” din orașul Telenești a găzduit, pe 29 decembrie curent, o amplă manifestare cultural-artistică, prilejuită de sărbătorile de iarnă. Activitatea, la care au fost invitați și reprezentanți ai administrației raionului, a fost iniţiată de Biroul Executiv al Organizației Sindicale Raionale a Lucrătorilor Medicali.

În debutul manifestării organizatorii au înmînat conducătorilor mai multor instituții medicale din raion diplome pentru activitate prodigioasă, abnegație, profesionalism, angajament, aport prestigious în acordarea serviciilor medicale populației, contribuție în promovarea principiilor sindicalismului democratic și capacități orgsnizatorice deosebite. Diplomele au fost acordate de Federația Sindicală “Sănătatea” din Republica Moldova.

De menționat că scenariul evenimentului a inclus urături si colinde, cîntece, dansuri și secvențe teatralizate, un şir de concursuri tematice, unde creativitatea şi talentul s-au îmbinat prin diverse activităţi distractive.