×
Meniu

Multe buchete de flori pentru septuagenara Lucia Crăciun, medic-radiolog

Împreună cu Alexei BIVOL, director, (in stinga) și Ștefan GORI, vicedirector

Administrația, Comitetul sindical și colegii din cadrul IMSP Spitalul Raional (SR) Telenești adreseaza felicitări dnei Lucia Craciun, medic-radiolog, cu ocazia jubileului de 70 de ani.

Mariana OMBUN

În mesajul sau de felicitare, Alexei Bivol, directorul IMSP SR Telenești, a spus că “dna Lucia activează în domeniul radiologiei de circa 45 de ani. Urcând pe acest vîrf de septuagenar, are la ce privi în urmă, are cu ce se mândri în plan profesional. Concomitent, se află într-o bună condiție fizică şi intelectuală: e mereu în acţiune, cu eficienţă şi deplină consacrare activează în domeniul sănătăţii publice”.

Dna Lucia este născută în ajun de Crăciun și poartă numele Crăciun. Și aceasta nu este doar o coincidență. Numai la oameni deosebiți soarta le dăruie astfel de nume. În plus, ea este pur și simplu îndrăgostită de sărbătorile și obiceiurile moldovenești. Acestea poartă însemne valorice moștenite din moși-strămoși prin care și dna Crăciun contribuie la consolidarea naţiunii și  identificării noastre. Dumnezeu să o binecuvînteze pentru ani lungi, sănătate și bucurii, a spus în cadrul ceremoniei de omagiere, Mariana Ombun, președintele raionului Telenești.

Alătri de Sergiu OALĂ, membru al Comitetului sindical, și Larisa GRĂJDEANU

Întrebată de colegi ce consideră a fi cea mai mare realizare a vieţii ei, Lucia Craciun a spus că totul constă în munca pe care a făcut-o pentru oameni.

Actualmente îşi doreşte sănătate de la Dumnezeu şi să poată sluji oamenilor în continuare cum a făcut-o până în prezent.

În cadrul evenimentului, la care au participat circa 30 de persoane, presedintele Comitetului sindical al IMSP SR Telenești Larisa Grăjdeanu, i-a înmînat Luciei Crăciun o diplomă de merit. Diploma, semnată de Aurel Popovici, preşedinte al Federației Sindicale „Sănătatea” din RM,  a fost acordată dnei Lucia Crăciun pentru activitate îndelungată și prodigioasa în domeniul medicinii.

LA MULTI ANI CU SĂNĂTATE!